Logika će vas odvesti od točke A do točke B. Mašta i kreativnost će vas odvesti gdje god to poželite!“

Kreativnost se prema New Oxford American Dictionary, definira kao:

Sposobnost korištenja mašte za razvoj novih i originalnih ideja ili stvari, posebno u umjetničkom kontekstu. Prema Neurolingvističkom programiranju, kreativan um daje bolje rezultate, miče fokus s problema, smanjuje stres i otkriva uvide u nova rješenja. Iz tog razloga smo pokrenuli ciklus kreativnih radionica za odrasle uz vino, kroz različite aktivnosti koje uključuju rad s rukama, maštu, poeziju, edukaciju i vještine kao i sve aspekte razvoja ljudske ličnosti kroz kognitivni, emocionalni i fizički razvoj.  Aktivnosti su otvorenog tipa i potiču divergentno razmišljanje. 

U današnjem vremenu brzog i stresnog života zaboravljamo sebe pa je cilj radionica ponovo otkriti znatiželju i kreativnost naših polaznika, stvoriti osjećaj opuštenosti i zadovoljstva sa stečenim novim vještinama. Kroz zabavu se vraćamo u mladost, razmjenjujemo životna iskustva i lekcije mudrosti!

Voditeljice imaju preko 10 godina iskustva u radu s ljudima kroz radionice koje su održane u prostorijama naše tvrtke, kao teambuilding po firmama, trgovačkim centrima i gdje god nas pozovete!

Pokrenite se jer bit će te zahvalni sami sebi!

Slikanje & Vino
Uz apstrakciju, modeliranje slikarske tehnike intuitivnog odabira boja i povlačenja akrilne boje uz opuštajuću glazbu, kratku edukaciju o bojama po fraktalnoj tehnici uz čašu dobrog vina i vi možete postati umjetnička duša.

Poezija & Vino

Uz terapeutsku poeziju stihovima se sljubljujemo s kapljicama dobrog vina, punimo srce radošću, inspiriramo glazbom, ritmom i rimom i otkrivamo male tajne velikih pjesnika.

Sapuni & Vino

Mirisima, bojama i raznim kalupima uronite u opuštajuću oazu usklađivanja emocija kroz izradu unikatnih sapuna. Svaki mjehurić bit će podsjetnik na predivno druženje!

Točkanje & Vino

Opuštajuća tehnika točkanja u kojoj koncentracijom na sitne detalje, odabirom boja stvarate umjetnička djela koncentracijom na detalj.

Za sudjelovanje je dovoljna znatiželja, otvoreni um, osmijeh i pozitivna energija, a svi radovi koje napravite pripadaju vama kao podsjetnik na druženje!

Vi koji ste mali mali mali i vi koji ste veliki, zapamtite, isti ste!“ Mladen Kušec

 

Prijave na rajna@lotusmedia.hr ili na broj telefona 032/334-443

Termin radionice: