Kroz trosatnu Points of You (PoY) radionicu s kreativnim coaching alatima za podršku procesima osobnog i organizacijskog razvoja otkrivamo što nam krade energiju i s kojim potencijalima u sebi ćemo ostvariti kvalitetnije odnose i bolje rezultate u poslu i u životu.

Radionica je namijenjena direktorima i menadžerima u malim i srednjim tvrtkama koji žele povećati efikasnost i učinkovitost u svom timu, voditeljima u državnim i javnim ustanovama, studentima viših godina studija i svima koji žele otkriti svoj stvarni potencijal te ostvariti željene rezultate u životu i poslu i biti agenti pozitivnih promjena.

Na radionici ćete otkriti kako okolina utječe na vas, s kojim uvjerenjima djelujete, koristite li puni potencijal ili pak trošite previše energije nepotrebno, preopterećeni ste obavezama, fokusirani na probleme umjesto na ciljeve, a stres i strah su sastavni dijelovi svakog projekta kojeg pokrećete.

Na osnovi dobivenih uvida moći ćete poduzeti konkretni akcijski plan i odrediti što možete efikasnije učiniti s vlastitim resursima zaobilazeći prepreke na putu do cilja.