Individualno savjetovanje i coaching i putem skype-a: mara.majstorovic

NLP COACHING

Kroz coaching i poslovno savjetovanje, zajedno ćemo istražiti Vašu problematiku i potrebe, potaknuti vas na otkrivanje  kreativnih rješenja i naučiti Vas kako da postignete bolju osobnu motiviranost, efikasnost, veću angažiranost vašeg tima, a time i veći uspjeh u poslovanju.

Kao članovi Hrvatske udruge za Coaching ukratko o samom pojmu „COACHING-a“ :

Profesionalni coaching je privremeni profesionalni odnos u kojemu se ljudima pomaže u postizanju izvanrednih rezultata u njihovim životima, karijerama, poduzećima ili organizacijama. U procesu coachinga klijenti produbljuju vlastito učenje, poboljšavaju vlastite rezultate te unaprjeđuju kvalitetu svoga života. Tijekom sastanka klijent odabire temu razgovora, a coach sluša, daje svoje primjedbe i postavlja pitanja. Takva interakcija dovodi do jasnoće i potiče klijenta na djelovanje. Coaching ubrzava napredak klijenta omogućavanjem veće usredotočenosti te osvještavanjem mogućih odabira. Coaching se usmjerava na to gdje se klijenti nalaze u sadašnjem trenutku te na ono što su spremni učiniti kako bi stigli tamo gdje žele biti u budućnosti. Članovi HUC-a suglasni su da rezultati nastaju zbog namjera, odabira i djelovanja klijenta, uz podršku koju daje coach te uz primjenu procesa coachinga. (Izvor: Etički kodeks Hrvatske udruge za coaching)

NEKA OD PODRUČJA COACHINGA koja s vama obrađujemo su:

 • komunikacijske vještine
 • prezentacijske vještine
 • asertivnost
 • upravljanje promjenama
 • upravljanje emocijama
 • povećanje samopouzdanja
 • motivacija i (samo)motivacija
 • poticanje kreativnosti
 • postavljanje i ostvarivanje ciljeva
 • uspješnije vođenje

ZAŠTO ANGAŽIRATI  COACHA?

 1. da bi brže i bolje definirali ciljeve – coach će vam pomoći ne samo da definirate ciljeve, već vas prati i daje podršku do konačne realizacije
 2. da bi donijeli bolje odluke – imate li dvojbi, zajedno testiramo svaku odluku
 3. da bi postali financijski uspješniji – otkrijte stoji između vas i novca
 4. da bi bolje komunicirali sa svojim suradnicima, poslovnim partnerima i klijentima
 5. da bi profesionalno napredovali – i napredak je promjena, dočekajte je spremni
 6. ukoliko prolazite kroz velike promjene u osobnom ili profesionalnom životu da bi smanjili stres – naučite upravljati svojim emocijama

GDJE ZAPOČETI?

Nazovite nas i rezervirajte svoj termin za uvodni sat coachinga. Coaching razgovor i odnos između klijenta i coacha zasniva se na diskreciji i povjerenju. Klijentovo povjerenje u diskreciju i etiku coacha osigurava otvorenost i iskrenost koja je neophodna za coaching proces. Pridržavamo se Etičkog kodeksa HUC-a – Hrvatske udruge za coaching.

Tijekom razgovora coach i klijent istražuju problemske situacije i je li coaching najbolje rješenje za postizanje tih ciljeva (ili je dovoljno usavršavanje, edukacija i sl.).

Na uvodnom satu coachinga, coach detaljno informira klijenta o odgovornostima coacha, ukupan broj i trajanje svakog pojedinog susreta te daje informacije koje elemente sadrži ugovor o coachingu. Klijent daje opis posla kojeg obavlja, što očekuje od coachinga, koje ciljeve želi ostvariti coachingom te sve ostale podatke važne za proces coachinga. Uvodno sat je BESPLATAN i služi za upoznavanje.

OSOBNI (EXECUTIVE) COACHING

Želite ostvariti svoje ciljeve i iskoristiti svoje potencijale, želite pokrenuti svoje unutarnje vrijednosti onda je individualni coaching  upravo ono što vam treba i to u ugodnom okruženju uz vodstvo NLP  coacha.

Kroz coaching, posvetit ćete  vrijeme sebi i uz stručno vođenje otkriti uvjerenja i vrijednosti, bolje se upoznati, promijeniti neželjena ponašanja i osvijestiti zašto vam se neki obrasci ponašanja stalno ponavljaju.

NLP  je svjetski priznata i jedinstvena metoda rada na osobnom razvoju uz primjenu elemenata različitih komunikacijskih i terapeutskih metoda kao što su biheviorizam, geštalt, hipnoza, terapija razgovorom i slušanjem. Tijekom individualnog savjetovanja i coachinga, naučit ćete razne tehnike i alate koje možete odmah primijeniti u životu i u poslu.

Čekamo vas u našoj stolici za uspješne, prvi zakazani termin savjetovanja u trajanju 45 minuta je BESPLATAN!

Uz puno povjerenje pristupit ćemo Vam individualno s ciljem zajedničkog uspjeha!

Coach i predavač

Mara Majstorović, univ.spec.oec. – Certificirani je NLP Coach, motivacijski trener i praktičar PoY metodologije za podršku procesima osobnog i organizacijskog razvoja.

Skype: 
Mara Majstorović

eu_fond_sdvgp1

Sadržaj internetske stranice isključivo je odgovornost tvrtke Lotusmedia d.o.o.

Nadogradnju internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

www.strukturnifondovi.hr