Jeste li znali kako već odavno postoje mnoga znanstvena istraživanja koja jasno utvrđuju vezu između zdravlja našeg tijela i emocija koje nosimo u našem srcu. Sada već sa 100 % sigurnošću možemo reći kako pozitivne emocije kao što su povjerenje, ljubav, empatija i suosjećanje na nas djeluju blagotvorno i poticajno, a teške emocije poput ljutnje, straha, mržnje i zabrinutosti u nama stvaraju emocionalni stres i dugoročno nam mogu oštetiti zdravlje te zaustaviti put do uspjeha i rezultata..

Jedna od NLP pretpostavki “Um i tijelo su povezani”, nam upravo poručuje kako samo otvoreno srce i reprogramirani um od loših uvjerenja stečenih iskustvima i neuspjesima iz prošlosti, stvaraju protok u našem tijelu te osoba koja je otvorena i protočna hrabro ulazi u međuljudske odnose i suradnju kao i u nova iskustva.

Nažalost većina ljudi je doživjela neku vrstu neuspjeha ili lošeg iskustva i umjesto povjerenja mnogi žive emocije opreza, straha, zavisti, zabrinutosti i nemoći u uvjerenju kako je život borba. Zaustavljajući prirodnu protočnost, igraju se uloge, bez autentičnosti i mnogi pate emocionalno i fizički.

Na ovoj radionici imat ćemo priliku istražiti što nam poručuje naše srce, vođenom vizualizacijom i kroz Faces coaching game s kreativnim Points of You alatom, zaroniti dublje u sebe te se otvorili za nove uvide i ispunjen zdraviji život uz postavljeni akcijski plan za budućnost.

Na ovoj radionici imat ćemo priliku istražiti što nam poručuje naše srca, vođenom vizualizacijom i kroz Faces coaching game Points of You, zaronit ćemo u emocije i duboko u naše srce i pokrenuti energiju ljubavi te se otvorili za nove uvide i ispunjen život.

Pozivam vas na ovo iskustveno i nadasve zanimljivo putovanje u vaše ali i u tuđa srca na kojem ćete se iznova povezati sa sobom i drugima otvorenog srca bez predrasuda.

Dobrodošli! 

Datum: Uskoro!
Vrijeme: 17:00 – 20:30
Cijena: 300 kn / 39,81 €
Lokacija: Duga 61 1. kat Lotusmedia Vinkovci

Voditelj: Mara Majstorović, NLP coach, praktičar POY metode i iskustvenih treninga dr. Joe Dispenza www.maramajstorovic.com

Prijave su obavezne na mara@lotusmedia.hr ili na telefon 0993360139