Koherencijom uma i srca ubrzaj put do zdravlja i uspjeha

Jeste li znali kako već odavno postoje mnoga znanstvena istraživanja koja jasno utvrđuju vezu između zdravlja našeg tijela i emocija koje nosimo u našem srcu.

Sada već sa 100 % sigurnošću možemo reći kako pozitivne emocije kao što su povjerenje, ljubav, empatija i suosjećanje na nas djeluju blagotvorno i poticajno, a teške emocije poput ljutnje, straha, mržnje i zabrinutosti u nama stvaraju emocionalni stres i dugoročno nam mogu oštetiti zdravlje te zaustaviti put do uspjeha i rezultata..

Kako negativne emocije pretvoriti u stvaralačku energiju?

Važan dio današnjeg neizvjesnog načina življenja i suočavanja sa životom je znati prepoznati vlastiti emocije i fleksibilno na iste reagirati.

Znanstvena istraživanja otkrivaju kako su ljudi u mogućnosti odabrati kako će se nositi sa situacijom ovisno o tome koliko su svjesni svojih emocija i njihovog intenziteta i na osnovu toga utjecati na razvoj događaja.

Emocionalna inteligencija se uči i jako je važno prepoznati s kojim emocijama stvaramo a s kojim preživljavamo.

Kreativne antistres radionice

Um čovjeka zasićen tehnologijama najbrže se oporavlja kreativnim radom koji potiče sva osjetila.

More informacije kojima smo bombardirani donose stres i mentalnu iscrpljenost zato je dobro vratiti se rukama i njihovoj funkciji, te potaknuti osjetila mirisa, dodira i vida.

Upravo kroz terapiju bojama, aromaterapiju i terapiju dodirom, probudit ćemo znatiželju koja je osnova Neurolingvističkog programiranja i stvoriti uvijete za osjećaje zadovoljstva, sreće, ushićenosti proizvodima koje ćete stvoriti vlastitim rukama.

Odmakom od stresne svakodnevice stvorit ćemo uvjete za nova rješenja, ideje i ciljeve.

projekt

Sadržaj internetske stranice isključivo je odgovornost tvrtke Lotusmedia d.o.o.

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

www.strukturnifondovi.hr