“Najteži dio promjene jeste da ne radite iste radnje koje ste napravili dan prije.

Istom rukom perete zube, kuhate jutarnju kavu, palite cigaretu dok ste pod stresom, ,pijete alkohol da se umirite, jedete hranu kasno uvečer, spavate odmah nakon jela, gledate u mobitel svako malo, redovito vozite istim ulicama, gledate vijesti non stop, pričate negativno i kritizirate dok započinjete razgovor itd. itd.

Trenutak kada se odlučite više ne misliti na isti način, postupati na isti način ili živjeti po autopilotu, osjećat će se neugodno. I u tom trenutku kada se osjećate neugodno, upravo ste ušli u rijeku promjene.”

Znajući da je upravo naš mozak zaslužan da svaku našu rutinu i aktivnost pretvori u automatizam i naviku, zajedno ćemo ga potaknuti na neke nove dobre navike.Kako pretvoriti loše u dobre, kako osvijestiti koje su nam navike manje korisne, kako ustrajati u promjeni, kako pobijediti nelagodu, sve su to pitanja na koja ćemo zajedno dati odgovor u ovom našem iskustvenom i edukativnom druženju.

Kroz grupni rad i proces s POY asocijativnim kartama, uočit ćemo dobre i loše strane naših navika, dobiti novi uvid u rješenja i donijeti akcijski plan kako pobijediti svoje loše navike i kako prijeći tu hladnu rijeku koja nam izaziva neugodu.

Cilj radionice je otkriti što nas čeka s druge strane rijeke i koje ćemo benefite dobiti primjenom novih navika.

Radionica je namijenjena svima koji žele promijeniti svoje loše navike a ima ih mnogo. Počevši od načina prehrane, provođenja vremena na mobilnim uređajima, pušenja, stresnog načina života, kašnjenja, uživanja u porocima i sl.

Ukoliko se želite suočiti sa svojim lošim navikama za koje osjećate da bi ih trebali promijeniti onda je ovo radionica za vas.

VODITELJICA I PREDAVAČ:
Mara Majstorović, univ. spec. oec. i Master praktičar Coach Neurolingvističkog programiranja (NLP) znanosti o kvalitetnijoj komunikaciji i modeliranju vrhunskih izvedbi uspješnih ljudi kroz alate iz psiho terapije, Gestalt terapije i hipnoterapije. Autorica je Iskustvenog NLP treninga ZA BUDUĆE JA i Pozitivnog planera za vidljiv rezultat, ujedno i POY praktičarka L2 nivoa i praktičar hipnoterapeut.

U ovom procesu koristit ćemo se coaching game Points of You alatom koji se koristi u cijelom svijetu u coaching procesima koji dovode do novih uvida i mogućnosti.

Zbog ograničenog broja polaznika obvezna je prijava na e-maila: mara@lotusmedia.hr i uplata kotizacije.
LOKACIJA: Lotusmedia, Duga 61.
Ovisno o broju polaznika moguće je promijeniti lokaciju.

Cijene i trajanje radionice na upit!

U cijenu u uračunati mali zalogaji, čaj ili kava i iskustvena radionica s uputama za akcijski plan.
Za više informacija možete nazvati na telefon 032 334 443 od 8,00 do 16,00 h svaki dan osim subote i nedjelje.
Kotizaciju uplatiti na žiro račun Lotusmedia:
IBAN: HR2023400091110702734
Model: 00
Poziv na broj: 10062021