Radna sredina, naš TIM i naši suradnici su poput naše druge obitelji.

S njima u pravilu provodimo najmanje osam sati dnevno ili trećinu dana.

Kvalitetni međusobni odnosi su prema tome izuzetno važni, jer kakva je kvaliteta odnosa s ljudima s kojima provodimo najvažniji i najkreativniji dio dana takvi će biti i naši poslovni rezultati učinkovitost zajedničkog projekta.

Projektni zadatak je unatoč svemu stavljen ispred svega, ispred tima, odnosno ljudi koji ga čine.

Nerijetko se događa da na poslu netko od naših suradnika ili mi sami doživljavamo pritisak, konfliktne izazovne i nepredviđene situacije i slično, što može dovesti do raznih zdravstvenih poteškoća i neugodnih emotivnih stanja i zastoja u projektu.

Kako svatko u timu na projekt gleda jednostrano, iz svog stajališta i vlastite perspektive, često ne vidimo i ne razumijemo druge oko sebe, a očekujemo da članovi tima razumiju nas.

Upravo ova radionica donosi novi uvid u rješenja kako svjesnije gledati u zajedničkom smjeru, što u timu ne funkcionira, što mi kao pojedinci unosimo u taj odnos, što drugi donose, što je dobro u odnosu i što se mora dogoditi da bi se odnos poboljšao kako bi kao skupina pojedinaca u cilju boljitka cijelog tima i uspješnosti projekta postigli bolje rezultate.

Projektni zadatak i njegova efikasnost može se ostvariti samo u skladnoj i motiviranoj radnoj sredini, gdje svaki pojedinac ulaže svoj maksimum u boljitak poduzeća.

KOME JE NAMIJENJENA RADIONICA?

– Radionica je namijenjena direktorima i menadžerima u malim i srednjim tvrtkama koji žele povećati efikasnost i učinkovitost u svom timu, voditeljima u državnim i javnim ustanovama, startupovima i svima koji žele otkriti svoj stvarni potencijal te ostvariti željene rezultate u radnom okruženju.

VODITELJICA RADIONICE:

Mara Majstorović je certificirani NLP coach i POY praktičar, akreditirana od strane međunarodnih udruga: (INHNLP i ABNLP.) Kao članica Hrvatske udruge za Coaching i mreže trenera i savjetnika za organizacijski razvoj pomaže individualno i organizacijski u razvoju svjesnosti i vodstva te vođenju individualaca i organizacije kroz procese transformacije.
Certificirani je praktičar drugog nivoa L2 za rad za s Points of You® alatima i aktivno radi kao coach, trener, moderator i voditeljica vlastitih programa, treninga i radionica.

Njezini programi dizajnirani su za potrebe individualaca koji teže ka izvrsnosti i ostvarenju ciljeva i organizacija koje su usmjerene na postizanje suradnje, samosvijesti, razvoj osobne moći te vidljivih poslovnih rezultata. Autorica je „Iskustvenog NLP treninga ZA BUDUĆE JA i Pozitivnog planera za vidljiv rezultat“ i iza sebe ima 15 godina iskustva u organizaciji edukativnih radionica i poslovnih događanja u individualnom i grupnom radu s ljudima,

Coaching game Points of You® u sebi nosi malu igru riječi dvostrukog značenja – kada na engleskom jeziku izgovaramo ‘Points of You®’ (‘Točke/dijelovi/elementi Tebe’) to zvuči istovremeno i kao ‘Points of View’ (‘Perspektive’ ili ‘Točke gledišta’).

Ta dva značenja odražavaju ujedno i dva ključna elementa ove igre – bolje upoznavanje različitih dijelova sebe, te sagledavanje tema koje promišljamo iz novih, drugačijih perspektiva “izvan kutije”!.

Na osnovi dobivenih uvida moći ćemo poduzeti konkretni akcijski plan i odrediti što možemo efikasnije učiniti mi, a što učinkovitije naš tim zajedno.

PARTICIPACIJA ZA RADIONICU:

Cijene i trajanje radionice na upit!

ŠTO JE UKLJUČENO U CIJENU RADIONICE:

U cijenu su uračunati organizacija cjelodnevne radionice, mali zalogaji i kava pod pauzom i Pozitivan planer za vidljiv rezultat kao alat za akcijski plan i praćenje rezultata.

Prijava obavezna na mail: mara@lotusmedia.hr ili putem telefona 023-334-443