Kreativna antistres radionica izrade sapuna - UTORAK, 29. OŽUJKA 2022. U 17:00
Prijava na rajna@lotusmedia

Radionica izrade sapuna je projekt nastao 2012. godine pod nazivom „Kreativna antistres radionica sapuna“.

Cilj ovih radionica je u stresnom načinu života ponovo otkriti znatiželju i kreativnost naših polaznika, izraditi unikatne i mirisne sapune i stvoriti osjećaj opuštenosti i zadovoljstva sa stečenim novim vještinama. Kroz sve godine do sada radionice su održane u prostorijama naše tvrtke, kao team building po firmama, radionice za djecu u shopping centrima ali i u domovima za starije i nemoćne u brojnim gradovima. Koristimo gotove sapunske baze, koje su pripremljene za korištenje kod kuće.

 

Termin radionice: 25.06.2020.

Vrlo su jednostavne za upotrebu i daju veliku mogućnost kreiranja, igranja, stvaranja. Sami kreirate oblik, miris i boju sapuna.

Odrasle osobe probude dijete u sebi, opuste se, zabave i otkriju svoju kreativnost. Za izradu sapuna je dovoljno pustiti mašti na volju i tada iz kalupa izlaze najljepše kreacije mirisa i oblika.

Veliki broj naših polaznika je pokrenuo samostalni biznis izrade sapuna nakon osnovne i napredne radionice koje redovito organiziramo. Radionica se sastoji od početne i napredne. Na osnovnoj se nauči kompletan postupak izrade, a na naprednoj tehnike poput decoupage-a i tehnike teksturne ploče.

Prijave na rajna@lotusmedia.hr ili na broj telefona 032/334-443

eu_fond_sdvgp1

Sadržaj internetske stranice isključivo je odgovornost tvrtke Lotusmedia d.o.o.

Nadogradnju internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

www.strukturnifondovi.hr